sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Medalii de aur pentru vinul romanesc la Mundus Vinic

Distribuie:

Publicat:

Trei vinuri românești produse de Crama Gîrboiu, Constantin Premium Red Blend 2016, Bacanta Chardonnay 2015 și Bacanta Merlot Barrique 2016 au fost răsplătite cu medalii de aur la competiția Grand International Wine Award Mundus Vini aflata deja la a 28-a editie. 

Creat într-o ediție limitată de doar 8000 de sticle, vinul Constantin Premium Red Blend 2016 a primit totodată și distincția speciala „Best of Show Romania Red”, fiind declarat cel mai bun vin roșu din categoria sa, obtinand cel mai mare scor din toate vinurile participante. Pentru Constantin Premium Red Blend 2016 este a treia medalie internațională după aurul de la BerlinerWein Trophy 2020 și argintul de la Concours Moundial de Bruxelles 2020.

„Ne bucurăm că munca noastră este răsplătită în fiecare an prin aceste premii, care ne dau motivație și încredere că suntem pe drumul cel bun. Ne dorim să le oferim clienților noștri un vin de cea mai bună calitate, iar premiul  vine ca o confirmare pentru noi”, a declarat Livia Gîrboiu, directorul executiv al Cramei Gîrboiu.

Premium Special “Best of Show Romania White” a fost acordat vinului din colecție, a Cramai Gîrboiu, Bacanta Chardonnay Barrique 2015DOC Cotesti, obtinand cel mai mare punctaj din vinurile participante. Vinul de vinoteca mai are doua medalii de aur cucerite la Mundus Vini 2017si Berliner Wein Trophy 2017. „Suntem încântați cât de bine se maturează vinurile noastre albe la sticlă, cât de bine evoluează în timp, devenind tot mai complexe. Vom continua să ne perfecționăm în această zonă”, a adăugat Livia Gîrboiu.

Continuarea pe bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img