joi, 25 aprilie, 2024

Medalii pentru Budokan

Distribuie:

Publicat:

Cei 13 sportivi de la CS ”Budokan” Vaslui s-au intors cu 15 medalii de la Cupa Romaniei de Submission si Knockdown, competitie ce a avut loc la Bucuresti si a fost organizata de catre Federatia Romana de Kempo.

Alexandru-Iulian Morosanu a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la submission. Mihail-Paraschiv Grosu a obtinut locul I (submission) si locul III (knockdown), Sophia-Adela Diaconu- locul II (submission), Stefania Procovanu- locul II (submission), Alexandru Asofiei- locul II (submission) si locul III (knockdown), Cosmin-Stefan Corogianu- locul III (submission), Gabriel-Oliver Boariu- locul III (submission), Rares-Stefan Pavel- locul III (submission), Vlad-Cristian Simpetru- locul III (submission), Stefan Ocneanu- locul III (submission), Andrei-Stefan Tomozei- locul III (submission), Agnes-Adriana Postu- locul III (submission) si Anda-Narcisa Mititelu- locul III (submission).

”Din acest an am inceput sa participam cu sportivii si la probele de full-contact, aceasta fiind prima competitie la care au inceput sa apara si primele rezultate, urcand de doua ori pe podium la proba de knockdown. Valoarea sportivilor din lotul competitional a crescut si avem incredere ca la competitia din data de 19 noiembrie, Cupa Federatiei Romane de Kaisendo, vom avea rezultate foarte bune. Succes sportivilor la urmatoarea provocare”, a declarat  Maricel Tabacaru, presedintele CS “Budokan”  Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img