luni, 18 martie, 2024

Medicii dau asigurări: cei 40 de contacţi ai asistentei medicale de la Institutul ‘Marius Nasta’ au rezultate negative la COVID-19

Distribuie:

Publicat:

Cei 40 de contacţi ai asistentei medicale de la Institutul "Marius Nasta", care a fost depistată pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2, au rezultate negative pe aparat tip RT-PCR, potrivit unei informări, relatează Agerpres.

"Conform anchetei epidemiologice efectuate azi in Institutul Marius Nasta, au fost testaţi 40 de contacţi ai asistentei din blocul operator depistată pozitiv, toţi cu rezultate pe aparat tip RT-PCR negative. Un singur coleg, medic, a avut un prim rezultat slab pozitiv, motiv pentru care s-a repetat testul, al doilea rezultat este negativ, fiind singurul contact care va rămâne în autoizolare până la repetarea testului în ziua 6 de la ultimul contact", afirmă sursa citată.

Conform informării, sălile de operaţie sunt deschise.

O asistentă medicală din blocul operator al Institutului "Marius Nasta" a fost depistată pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2, potrivit unei informări.

Conform sursei citate, în Institutul "Marius Nasta" a fost declanşată anchetă epidemiologică şi s-a efectuat dezinfecţie în întreg blocul operator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img