vineri, 29 martie, 2024

Medicii legisti au facut anuntul. Care este rezultatul necropsiei pe inima a Cristinei Topescu

Distribuie:

Publicat:

Medicii legisti au facut un anunt de ultim moment in legatura cu moartea Cristinei Topescu. Astfel, in urma cu cateva momente, medicii legisti de la Serviciul de Medicina Legala au anuntat ca necropsia pe inima regretatei jurnaliste s-a incheiat, iar aceasta a aratat ca inima Cristinei Topescu era mai grasa decat ar fi trebuit sa fie in mod normal. Astfel, se pare ca aceasta anomalie a fost si cea care a dus la presupusul infarct. In plus, potrivit Libertatea, necropsia a durat nu mai putin de doua ore, iar intregul proces a fost filmat de catre politistii de la IPJ Ilfov.

„Necropsia pe cord a evidentiat o inima ceva mai grasa decat este normal sa fie. Grasimea depusa intre muschii inimii ar fi putut conduce la tulburari cardiace si chiar la producerea unui infarct miocardic. Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, speram, sa ne dea mai multe raspunsuri in ceea ce priveste cauza mortii ei, despre care credem ca a fost un infarct”, au explicat surse medicale.

Cristina Topescu va fi incinerata astazi

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus miercuri la capela cimitirului Bellu, urmand ca joi regretata jurnalista sa fie incinerata. La Crematoriul Vitan Barzesti va avea loc si o slujba de pomenire tinuta de un preot in memoria regretatei jurnaliste. Vor lua parte membrii familiei, dar si prietenii cei mai apropiati. Mai apoi, urna cu cenusa va fi dusa la Oradea, acolo unde mama Cristinei Topescu locuieste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img