sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Medicii legisti romani spun ADEVARUL: Din 150 de ”decese COVID” investigate la IML, foarte putine au fost cauzate de SARS-COV-2

Distribuie:

Publicat:

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul Mina Minovici din București, dă peste cap statisticile pandemiei: din 150 de DECESE COVID investigate la Institutul de Medicină Legală, foarte puține au fost cauzate de noul Coronavirus. Iar acest lucru aruncă totul în aer!!!

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților, spune
daniel-roxin.ro.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament. Realizați imensa ticăloșie?

De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de Pandemie.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img