sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Medicul barladean Siminciuc a castigat procesul impotriva Simonei Gherghe

Distribuie:

Publicat:

Prezentatoare tv, Simona Gherghe pierdut procesul deschis de catre medicul pediatru barladean , Gabi Siminciuc.

Acesta a acuzat-o pe Gherghe ca i-ar fi lezat imaginea, in cadrul uneia dintre editiile show-ului prezentat de catre aceasta. Este vorba de emisiunea din 22 octombrie 2014, atunci cand in platou a fost prezenta Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul din Barlad Gabriel Simiciuc de faptul ca i-ar fi imbolnavit fiul.       
Acum, dupa o prima sentinta a Tribunalului din Vaslui, Simona Gherghe trebuie sa plateasca despagubiri de doua mii de euro.

„Obliga parata Gincianu Catalina la plata catre reclamantul Simiciuc Gabi a sumei de 2000 euro, reprezentand despagubiri civile, daune morale. Obliga parata Sandulescu Mirela-Simona in solidar cu partea responsabila civilmente SC ANTENA TV GROUP SA a sumei de 2000 euro, reprezentand despagubiri civile, daune morale (…) Obliga partea responsabila civilmente SC ANTENA TV GROUP SA sa difuzeze, in termen de 5 zile de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari, a dreptului la replica al reclamantului. Obliga paratii Gincianu Catalina, Sandulescu Mirela-Simona si partea responsabila civilmente SC ANTENA TV GROUP SA la plata catre reclamant a sumei de 2750 lei, cheltuieli de judecata la prima judecata in fond si apel, reprezentand onorariu de avocat si taxa de timbru. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Tribunalul Vaslui. Pronuntata in sedinta publica, azi, 4 iulie 2017“, se arata pe portalul instantei de judecata. Totodata, Simona Gherghe poate ataca decizia cu un apel intr-un termen de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img