News Flash:

Medicul Mihail Andronachi, colegul doctorului Marcu, a plecat in condeciu, in plina ancheta

31 Iulie 2013
4326 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Motas
Medicul barladean Mihail Andronachi, cel care este cercetat de autoritatile din sanatate dupa ce i-a facut o intrerupere de sarcina Adrianei Motas, fata disparuta de 5 luni de acasa si care face obiectul de ancheta in cazul chirurugului Octavian Marcu, suspectat de omor, a plecat in concediu de odihna. Ambii doctori sunt cercetati de Comisia de Jurisdictie si Litigiu din cadrul Colegiului Medicilor si urmeaza a fi audiati cand revin la serviciu.

Daca situatia doctorului Marcu este, intr-un fel, de inteles, el fiind lasat in pace de procurori, dupa ce nu s-a gasit nicio dovada care sa il incrimineze in suspiciunea de omor ce exista asupra lui, nu acelasi lucru se poate spune si despre colegul sau Andronachi, cel care a plecat in concediu imediat dupa ce a aparut informatia ca i-ar fi facut un chiuretaj personajului principal din toata aceasta poveste, Adriana Motas, fata de 16 ani disparuta de acasa de 5 luni.

Mai mult, mama fetei  nu s-a lasat nici ea mai prejos si a facut si ea doua plangeri la Colegiul Medicilor (CM) din Vaslui, cate una pentru fiecare medic in parte. "De domnul doctor Marcu nu stim nimic. Ştim doar ca e in concediu de odihna. Domnul doctor Mihail Andronachi va fi audiat in Comisia de Jurisdictie sI Litigiu a Colegiului medicilor pe data de 7 august", a declarat Mioara Dascau, presedintele filialei Vaslui a CM.

Sursa: adevarul.ro

mihail andronachi medic barlad octavian marcu adriana motas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046705 (s)