joi, 28 martie, 2024

Mega-bomba in showbiz! Andreea Mantea, din nou gravida cu Cristi Mitrea?! Imaginile cu burtica sunt elocvente

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au avut o relatie destul de complicata, dupa ce nu si-au vorbit o buna perioada de vreme, vedeta avand grija singura de baietelul lor, acum, cei doi s-au impacat. Desi niciunul dintre ei nu a confirmat ca ar forma din nou un cuplu, fanii sunt de parere ca tatal lui David este iubitul secret al Andreei Mantea. Recent, cateva imagini cu bruneta ar putea detona mega- bomba in showbiz. Toata lumea se intreaba daca Andreea Mantea este din nou gravida. In emisiunea „Puterea dragostei”, editie difuzata pe 27 martie, Andreea, prezentatoarea show-ului, a aparut imbracata cu o rochie larga, iar imaginile cu burtica sunt elocvente. Mai mult decat atat, dupa ce s-a asezat pe fotoliu, vedeta incerca sa isi acopere burtica cu cartonul de prezentare.

Cristi Mitrea si Andreea Mantea, impreuna in Turcia

Andreea Mantea si Cristi Mitrea i-au facut micutului David o surpriza si au decis sa petreaca o mini vacanta impreuna, in Turcia, acolo unde prezentatoarea are filmari. Desi s-au despartit, Andreea Mantea si luptatorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micutul pe care il au impreuna sa nu simta nicio secunda divergentele care au avut loc intre ei. Fostul cuplu se intelege foarte bine in prezent si cei doi fosti iubiti petrec mult timp unul in prezenta celuilalt, pentru ca David sa se poata bucura de prezenta ambilor parinti. Cei doi au fost surprinsi din nou impreuna la restaurant, alaturi de baietelul lor, motiv de fericire pentru fanii celor doi care au tot sperat de-a lungul timpului la o impacare. Prezentatoarea TV si Cristi Mitrea au iesit la un restaurant din Instanbul cu David, care e tot numai un zambet atunci cand il are si pe taticul lui aproape.

Andreea si baietelul ei s-au mutat in Turcia de cateva luni pentru ca moderatoarea TV sa poata filma pentru noul ei proiect, show-ul „Puterea dragostei”, iar acest lucru i-a cam dat batai de cap micutului, care a fost nevoit sa mearga la o noua gradinita si sa tina legatura cu tatal lui doar prin intermediul retelelor de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img