marți, 16 aprilie, 2024

Meghan și Harry se întorc la Casa Regală? Detaliile care schimbă tot!

Distribuie:

Publicat:

Decesul Reginei Elisabeta a fost unul dintre cele mai triste evenimente la nivel mondial, iar înmormântarea a devenit cu adevărat o sărbătoare. După terminarea tuturor obiceiurilor și obligațiilor, atenția se orientează către Meghan și Harry. Deși în 2020 s-au retras din Casa Regală, ar putea reveni la atribuțiile lor.

Meghan și Harry, din nou la Casa Regală

Regina Elisabeta ne-a părăsit, după peste 70 de ani de domnie. A scris istorie în Marea Britanie și a reușit să se facă plăcută de o mulțime de oameni, care au condus-o acum și pe ultimul drum. Atribuțiile sale au fost preluate fiul ei, Regele Charles, care și-a luat deja rolul în serios.

Una dintre cele mai mari responsabilități pe care le are ar fi să rezolve scandalul dintre Meghan Markle, Prințul Harry și Casa Regală, după ce aceștia s-au retras complet în 2020. Regele Charles speră că, după această perioadă dificilă, fiul său, Prințul Harry, va realiza în sfârșit care ar trebui să fie prioritățile sale și va reveni în familie în adevăratul sens al cuvântului.

Totuși, Harry și-a dezamăgit din nou tatăl, după ce a lăsat să se afle faptul că inițialele Reginei au fost scoase de pe uniforma pe care i-a fost permis să o poarte în timpul funeraliilor.

Meghan Markle, față în față cu Regele Charles

Meghan și Harry au avut un rol important la înmormântarea Reginei Elisabeta și au fost incluși în toate momentele. Un expert regal a dezvăluit că Meghan Markle a cerut chiar o întâlnire între patru ochi cu Regele Clarles, înainte ca ea și Prințul Harry să se întoarcă în America.

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o „sursă foarte bună” că actrița a trimis o scrisoare în acest sens și Regele ar fi acceptat cererea. Soția Prințului și-ar dori să clarifice odată lucrurile și să scape de tensiunile în care au trăit în ultimii ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img