vineri, 26 aprilie, 2024

Meghan Markle, cu lacrimi în ochi la înmormântarea reginei Elisabeta

Distribuie:

Publicat:

Despărțirea de suverana care a cucerit inimile poporului britanic a fost extrem de grea pentru toată lumea, dar în special pentru membrii familiei regale. Tristețea s-a putut vedea pe chipurile lor chiar d ela intrarea în Westminster Abbey. Deși relațiile cu familia regală nu sunt cel mai bune pentru Harry și Meghan Markle, cei doi au participat la înmormântare și au fost vizibil emoționați în timpul slujbei.

Funeraliile reginei au emoționat-o pe Meghan Markle

Meghan Markle a părut puternic afectată de evenimentul la care au luat parte aproape 2000 de personalități din întreaga lume. Ducesa de Sussex i-a adus un omagiu suveranei purtând un set de cercei cu perle și diamante, care i-a fost dăruit cadou chiar de monarh. Cei doi copii ai cuplului nu au participat la funeralii, fiind prea mici. Nici prințul Louis, fiul ducilor de Cambridge nu a participat.

Harry și William au uitat de tensiunile dintre ei și au mers alături, atunci când sicriul reginei a fost adus la Westminster Abbey, pentru slujba religioasă. Celor doi li s-au alăturat, în marșul funebru, soțiile și doi dintre copii lui William și ai lui Kate, prințul George și prințesa Charlotte.

Micuța Charlotte a apărut pentru prima dată cu o pălărie pe cap, deși acest obicei este impus femeilor adulte și nu copiiilor. Ea a atras privirile tuturor, alături de mama ei care a purtat un colier superb din perle și diamante care i-a aparținut Reginei Elisabeta.

Chokerul japonez cu 4 rânduri de perle i-a fost împrumutat pentru prima dată lui Kate de către regina în 2017 când l-a purtat și la înmormântarea prințului Philip în 2021.

Regretata Prințesă Diana a purtat același colier la un banchet care a avut loc la Palatul Hampton Court în 1982.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img