vineri, 19 aprilie, 2024

Meghan si Harry au anuntat prima initiativa caritabila a fundatiei lor Archewell

Distribuie:

Publicat:

Meghan şi Harry au anunţat duminică prima iniţiativă caritabilă prin intermediul fundaţiei "Archewell". Cuplul s-a asociat cu chef José Andrés şi asociaţia sa World Central Kitchen pentru a veni în ajutorul celor mai puţin norocoşi după mari catastrofe., potrivit news.ro.

"Sănătatea bună a comunităţilor noastre depinde de capacitatea noastră de a ne conecta cu tot ceea ce avem în comun umanitatea noastră", au declarat ei într-un comunciat. "Chef Andrés şi echipa sa incredibilă de la World Central Kitchen ne amintesc chiar şi într-un an plin de încercări inimaginabile că există oameni care sunt voluntari şi care lucrează fără oprire pentru a se susţine unii pe alţii".

 

Potrivit informaţiilor Bloomberg, "Archewell" va construi patru centre de salvare care vor putea fi folosite drept cantine de urgenţă în caz de catastrofă. Într-un interviu, José Andrés s-a arătat "foarte mîndru" de colaborarea sa cu Meghan şi Harry.

Meghan şi Harry au dezvăluit săptămâna trecută că se vor asocia cu Spotify pentru a crea podcasturi. Cuplul a semnat un contract pe mai mulţi ani cu gigantul de streaming audio. Prima lor creaţie, concepută pentru noua lor societate de producţie Archewell Audio, va fi prezentată la sfârşitul lunii. Este vorba despre o emisiune de Crăciun cu "poveşti care vor condimenta lucrurile".

Ei au semnat în septembrie un contract pe mai mulţi ani cu Netflix. Vor produce diferite tipuri de conţinut pentru platformă: documentare, filme, seriale şi programe pentru copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img