vineri, 29 martie, 2024

Melania Trump s-a dat de gol! Detaliul pe care l-a observat toata lumea in timp ce statea la masa langa sotul ei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Noul cuplu prezidential a participat la evenimentul cel mai asteptat de catre americani, Super Bowl, unde a atras toate privirile. Insa, ceea ce a starnit curiozitatea tuturor a fost atitudinea Melaniei Trump, care parea foarte deranjata de locul in care se afla. 

Melania Trump, sotia noului presedinte al SUA, se da de gol aproape la fiecare eveniment la care participa. Aceasta afiseaza mereu o imagine sumbra si pare ca nu se simte confortabil, semn ca nu ii prea ii face placere sa se afle in locurile respective.

Acest lucru nu e o noutate pentru nimeni. Prima Doamna a Americii a parut foarte rigida si vizbil nefericita si atunci cand a participat la inaugurarea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA. De acolo a pornit si gluma facuta de toti internautii prin folosirea hashtag-ului #freeMelania (Salvati-o pe Melania). Majoritatea specialistilor in limbaj corporal sunt de parere ca Melania Trump are aceste gesturi vizibile din cauza faptului ca nu se simte fericita in relatia sa si ii displace compania sotului, potrivit The Independent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img