marți, 23 aprilie, 2024

Membrii trupei britanice Her’s si managerul lor au murit intr-un accident in California

Distribuie:

Publicat:

Cei doi membri ai trupei britanice Her's si managerul lor au murit intr-un accident in California (SUA), a informat casa de discuri a grupului, citata vineri de EFE.

"Coplesiti de tristete informam ca trupa Her's din Liverpool, formata din Stephen Fitzpatrick si Audun Laading, si managerul turneului lor, Trevor Engelbrektson, au murit tragic intr-un accident de trafic la primele ore ale zilei de 27 martie in timp ce calatoreau spre un concert la Santa Ana (California, SUA)", a postat casa de discuri Heist or Hit pe Facebook.

Dupa ce au lansat mai multe single-uri, britanicul Stephen Fitzpatrick si norvegianul Audun Laading au editat in 2018 albumul de debut al Her's, intitulat 'Invitation to Her's', care s-a remarcat printr-un sound pop alternativ si piese ritmate foarte apropiate de curentul dream pop.

Her's aveau programat un concert la Soda Bar din San Diego (California) pentru care biletele de intrare erau deja epuizate.

Pe contul lor de Facebook se detalia ca trupa s-a aflat la sfarsitul lunii ianuarie in turneu in Marea Britanie, in orase precum Manchester sau Birmingham, inainte de a trece Atlanticul si de a strabate America de Nord cu concerte programate la Toronto, Washington, Austin (festivalul SXSW) sau Portland.

Trupa a concertat si in Spania la Festivalul International de la Benicassim (FIB) in 2018 si la Madrid Popfest din 2017. Britanicii erau de asemenea prezenti pe afisul de la Mallorca Live Festival 2019, care se va desfasura in perioada 10 – 11 mai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img