vineri, 19 aprilie, 2024

Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine!

Distribuie:

Publicat:

Nelson Mondialu a luat concurentii Puterea Dragostei la rand si a spus ce crede el despre fiecare! Nu o sa-ti vina sa crezi ce spune despre Bianca si Livian

Nelson Mondialu, tatal lui Livian de la Puterea dragostei, s-a gandit ca ar fi momentul sa isi spuna parerea despre fiecare dintre concurentii din casa dragostei, fete si baieti.

Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine!

Hotarat si fara prea multe emotii, tatal lui Livian si-a spus parerea despre fiecare fata si fiecare baiat din casa dragostei, pe rand"

"Mariana, mai oameni, dupa mine e o femeie frumoasa! Mariana asta va vinde si va cumpara la sacosa, nu la kilogram, la sacosa! Femeia asta e foarte inteligenta. Metoda "picatura chinezeasca" are ea: stie intamplari de acum 7, 8 saptamani.

Baxter e cocoselul galic. Dar, cucurigu azi, cucurigu maine… Baxter e un tinerel curajos, care ar vrea sa arate mai multe, dar i s-a taiat craca. Ii trebuie un impuls, pe care cred ca i-l dau eu! Baxter nu-i fraier! Daca il pui la punct si il aranjezi, ii tot Brad Pitt! Baxter, nu te lasa!

None… pai None, domnilor, daca eu nu ma uitam pe pagina lui None ca sa ii vad pozele, sa vad din ce familie sa trage, cine sunt parintii, eu ziceam ca e Leo de la Strehaia. Are trasaturile lui Leo de la Sterehaia. Ca actor, None are specifica actorului din "Pe aripile vantului". Stii ca sa dai tarcoale, sa atragi in cursa. Deci, None, succes in continuarea!

Deea, parca-i bolanda din "Ion, blestemul pamantului". Fa-ti un din asta de comportament! Intra si tu in stil, in comportament. Schimba si tu putin accentul.

Andra ii gagica de nerefuzat! D-aia, pe ea o asemuiesc ca artista cu Selena Gomez! Nume mare, talent, figuri!

Andy, din primul moment cand l-am vazut, mi-a intrat in colimator! El vrea sa fie taurul satului! Care va amintiti filmele alea vechi, porno, fetele alea lungi… eu asa mi l-am imaginat. Asa ca atentie fetelor!

Pirui, mai oameni, Pirui e bandita, ii merge mintea! A negat ea ca se trage din romi, dar e minciuna. N-are asta a face! Urata nu-i, daia o asemui cu Gina Pistol cand era mai tanara.

Fitz, n-are rost sa va spun eu prea multe. Lumea ii stie pe Fitz! Eu eram in puscarie prin 2003 si Fitz era la televizor. El e foarte sarmant, ca si un seic din Dubai, din Emirate! El nu da un buchet de flori ca s-a suparat fata, el da 200, 300 de euro, da un inel… Sau l-as aduce cu Antoniu Banderas, intelegi, bandit! Omul asta nu urmareste o fata de acolo pentru casnicie. El a venit acolo pentru distractie! Si daca nimereste una, doua, trei fete de acolo, chiar pentru distractie le ocheste.

Mocanu, dupa cum l-am studiat eu, omul a prezentat niste haine de moda, barbat frumos, aranjat, ca lumea, nu-i babalau, io va spun, omul va ajunge, incet, incet undeva sus! Ca impresii si ca stil, el seamana cu George Clooney.

Jador asta, e un fel de actor de telenovele spaniole. Nu mai tin minte, dar seamana bine cu un actor spaniol. Ca si cantaret, incepe sa cante bine. In doi ani de zile il doboara pe Tanca Uraganu. Jador are femei, pasul si femeia, secunda si femeia. Femeile merg 50 la rand, ca si in filmul "BD la munte si la mare". Jador ii frecventa!", a spus Nelson Mondialu, intr-un vlog filmat recent.

Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine! Nu o sa-ti vina sa crezi ce spune despre Bianca si Livian 
Oconasu meu, deci va pot spune despre oconasu ca e ca un copil de 18 ani. Comportamentul lui in emisiune e ca la un copil de 18 ani. Pe multi va impacheteaza la talentul gandirii si in coruperea femeilor. Multi ati aruncat mreana! Oconasu meu se indragosteste repede, dar tot repede da spitz la dragoste. Io ma mir, ca acolo au fost cateva chestii! La noi in familie femeia n-are ce sa comenteze! Nu intru in prea multe detalii, ca-s grele.

Bianca, acuma, dupa cum vedeti, Bianca, eu va spun adevarul. Ii place sa fie posesiva, sa comande! Sa fie imblanzitoare! Ca artista, o aseman cu Morticia. Bine, seamana si cu actrita aia din "Lacrimi la Marea Neagra", a spus Nelson Mondialu

"Era sa o uit pe Ligia. Ligy, vecina de cartier, aici, venea ea cu ochelari din aia mari, cu geaca pufoasa, la sala… Acum iau treburile bune, de toate, ca nu am motiv sa iau pe alea rele. Pe Ligy as asemui-o cu … nu-i fata rea, ea nu zgarie rau, e pisica blanda. E o fata cuminte! Poate ca se uita ea in oglinda si se vede ea asa frumoasa si are pretentii si zice" cum, eu, asa frumoasa si n-am reusit sa agat pe nimeni?". Ea da impresia ca-l place pe Andy, dar nu e asa, ca eu ii cunosc doi fosti prieteni. Ea tanjeste dupa Nini, Nino, Danonino. Ca artista, ea e ca moldoveanca ce a fost in televiziune de e cu parasutistul, acuma nu stiu daca mai e cu el, Mariana, sau cum Dumnezeu o cheama, stiti voi.", a completat Nelson Mondialu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img