vineri, 29 martie, 2024

Mercedes cu „aroma” de tutun la Vama ALBITA-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 6.620 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in filtrul de aer, sub bancheta din spate precum si in roata de rezerva a unui autoturism condus de un cetatean roman.

In ziua de 25 septembrie, in jurul orei 01.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Gheorghe P., in varsta de 49 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Romania.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea totala de 6.620 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in filtrul de aer, sub bancheta din spate precum si in roata de rezerva a autoturismului.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Albita

 Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.490 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei in cauza cu amenda in valoare de 7.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img