vineri, 29 martie, 2024

Merida One-Sixty 2017: biciclete care sustin performanta

Distribuie:

Publicat:

Daca te gandeai ca nu exista vreo sansa ca pedalatul sa ajunga la un nivel mai inalt decat cel atins deja, inseamna ca nu ai auzit inca de bicicletele Merida One-Sixty! Nimic nu sta in calea noilor modele, care fac fata cu brio oricaror situatii dificile. Mai mult, caracteristicile lor te provoaca sa evoluezi constant si sa iti impingi limitele la extreme. Bicicletele Merida One-Sixty nu iti permit sa le subapreciezi capacitatile, dimpotriva, te scot din zona de confort si te determina sa renunti la acel stil de pedalat moderat, oarecum discret, cu care erai obisnuit!

Ce anume le face sa fie peste orice asteptari? Iti spunem pe scurt: frane extrem de puternice, suspensii de prim rang, anvelope ultra-aderente. Daca inca nu te-ai convins, afla ca geometria noilor biciclete Merida One-Sixty este de ultima generatie: spatele scurt si vioi este combinat cu o distanta lunga intre axul butucului pedalier si pipa, precum si cu un unghi frontal moale. Acest lucru ii ofera bicicletei o agilitate sporita, fiind si foarte usor de manevrat.

Toni Ferreiro, una dintre cele mai cunoscute prezente din industria mondiala a ciclismului, este purtator al echipamentelor Merida, iar in prezent detine una dintre noile biciclete Merida One-Sixty, lucru care ne demonstreaza performantele pe care le promite aceasta gama de top. In prezent, Toni detine trei titluri nationale la DH (2013, 2014, 2015) si doua titluri de campion national Enduro, la categoria Elite. Treptat, acesta a acaparat si scena internationala, astfel incat a reusit sa ajunga pe locul 12 in Enduro World Series si pe locul 4 la editia din Argentina. Fara indoiala, vorbim despre un personaj care promite multe si stie cum sa se faca remarcat printre gigantii ciclismului. 

,,Consideram ca Toni este cel mai potrivit ciclist pentru ceea ce avem noi acum nevoie la Merida: are un trecut remarcabil in lumea competitiilor, aduce cu el o experienta destul de serioasa si promite o serie spectaculoasa de noi reusite! In plus, este un ciclist international care are multe proiecte pe disciplina ‘enduro’ in gand! Toni combina experienta si ambitia, asa ca se suprapune perfect cu valorile marcii Merida. Credem cu tarie ca semnarea unui contract cu el va dovedi lumii intregi ca ne dorim foarte mult sa avem un cuvant greu de spus in lumea enduro, de acum inainte!”, au declarat oficialii brand-ului de biciclete Merida.

Nu avem cum sa nu le dam crezare, din moment ce toate aceste biciclete Merida One-Sixty se dovedesc a fi adevarati giganti, care permit performante uluitoare! Daca vrei sa experimentezi o noua senzatie a pedalatului, gasesti cele mai noi biciclete in magazinul Veloteca. Le poti vedea produsele atat online, cat si in sediul de pe Sos. Iancului, nr. 100, Bucuresti.  Anul 2017 reprezinta pentru Veloteca anul de intrare in lumea ,,Gravity”, pe potecile de Enduro, asa ca vei gasi aici toate cele trei modele de biciclete aparute pana in momentul de fata: Merida One-Sixty 8000, Merida One-Sixty 7000 si Merida One-Sixty 5000. Testeaza-le si vezi care ti se potriveste cel mai bine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img