vineri, 29 martie, 2024

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai sensibile mesaje de ANUL NOU de trimis celor dragi

Distribuie:

Publicat:

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Este sfarsit de an, este timpul pentru tras linii, promisiuni si rezolutii. Insa, cel mai important, este timpul sa petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi. Iar daca nu ajungi sa-i vezi pe toti pe care ti-ai dori, trimite-le un MESAJ DE ANUL NOU 2018 si aminteste-le inca o data cat de mult inseamna pentru tine.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani / Si un bilet cu La multi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Sa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Iti doresc ca in anul 2017 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Sa crezi mai mult in tine, Sa ai parte de iubire, Sa ierti mult mai usor, Sa muncesti cu mai mult spor! Bucura-te de viata! La multi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani, 2018!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img