vineri, 19 aprilie, 2024

Mesajul cutremurator de pe pagina de Facebook a lui Liviu Arteni, dupa ce s-a aflat ca Israela a murit! Prietenii ii scriu mesaje de condoleante: “Odihneasca-se in pace”

Distribuie:

Publicat:

Liviu Arteni si Israela Vodovoz s-au casatorit in 2008. Ei au socat pe atunci pe toata lumea cu povestea lor de dragoste. In pofidia diferentei de varsta, cei doi sustineau ca se iubesc. Cu toate acestea, ani mai tarziu, au aparut problemele. In mai 2016, Liviu Arteni a parasit caminul conjugal, iar Israela povestea in diferite emisiuni tv ca incepuse sa ii fie frica de el.

Israela Vodovoz a fost gasita moarta in baie, vineri (9 martie). Potrivit primelor informatii, femeia era de negasit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred ca femeia de afaceri era moarta de mai mult timp. Sotul ei, Liviu Arteni, este de negasit. Barbatul nu a mai postat nimic pe Facebook, insa pe pagina lui au aparut mesajele de condoleante ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au intrbeat pe Liviu Arteni daca stie de moartea Israelei, dar barbatul nu le-a raspuns.

„Liviu, stii de doamna Israela? Condoleante”, a fost mesajul care l-a anuntat de moartea Israelei. Cu toate ca a fost „bombardat” pe Facebook, Liviu Arteni nu a raspuns nimanui.

„Condoleante familiei! Odihneasca-se in pace!”, „Sincere condoleante!”, i-au mai scris prietenii.

Liviu Arteni sustinea ca a ajuns sa manance din tomberoane

In urma cu un an, Liviu Arteni declarat ca se afla intr-un impas si ca cerseste prin diferite tari din Europa. El a vorbit despre acest lucru in cadrul unei emisiuni tv, printr-o interventie telefonica.

„Da, cersesc pe strada! Am mancat idn tomberon si am intrebat oameni daca ar putea sa ma ajute uc un euro macar sa-mi iau si eu o paine si o sticla de vinn. M-am certat cu pescarusii pentru o bucata de paine. Atat de rau am ajuns! Dorm pe strada si ma spal pe plaja…Regret ca am suparat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, in urma cu un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img