joi, 28 martie, 2024

Mesajul de ultima ora al Valentinei Pelinel

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel a devenit de curand mamica, iar vedeta a inceput sa fie preocupata de problemele legate de cei mici, implicandu-se mai mult ca oricand in subiecte ce au in centrul lor copii.

Fostul model international a devenit mama vara aceasta, iar de atunci isi asuma acest rol cu maxima raspundere. Vedeta s-a aratat foarte revoltata cu privire la problema copiilor autisti care sunt exclusi din diferite activitati, precum participarea intr-o excursie scolara.

“Sunt copii pe care nimeni nu-i invita la zilele de nastere, de exemplu. Exista copii cunevoi speciale, care doresc sa apartina unei echipe sportive, dar nu sunt selectati, deoarece este mai important castigul decat omenia. Copiii cu nevoi speciale nu sunt rari sau neobisnuiti. Ei doresc doar ceea ce vor toti ceilalti: sa fie acceptati”, a fost mesajul distribuit de Valentina pe pagina sa de Facebook, preluat de la un prieten. “Este nevoie de schimbare in mentalitatea noastra, asa ca am preluat acest mesaj de la un prieten si il distribui cu responsabilitate si motivatie. Poate astfel ne mai imbunam si noi, poate parintii cu copii sanatosi se trezesc si nu-si mai invata copiii sa respinga alti copii cu probleme”, a adugat vedeta hotarata sa isi sustina punctul de vedere pana la capat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img