joi, 18 aprilie, 2024

Mesajul deputatului Popica cu prilejul zilei de 1 Decembrie: ” Fie că vă aflați pe meleagurile acestei țări sau departe de casă vă indemn să fiți mai buni,mai uniți și mai solidari!” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

" La mulți ani, România!

Astăzi, împreuna cu ai mei colegi, deputat Adrian Solomon și deputat Irinel Stativa, am participat in Piata Civita a municipiului Vaslui, alături de sute de vasluieni, la manifestările prilejuite de sărbătoarea zilei de 1 Decembrie, sărbătoarea tuturor romanilor.

1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care Marea Adunare de la Alba-Iulia votează unirea Transilvaniei cu România, totodată cerându-se un singur stat naţional. Cu toate acestea, primul pas a fost făcut, de fapt, între 21 noiembrie – 4 decembrie 1918. Când Sfatul Ţării din Basarabia a proclamat Republica Democratică Moldovenească. Apoi, la 24 ianuarie se adoptă declaraţia de Independenţă.

Această zi are o semnificație aparte pentru toți românii. Fie că vă aflați pe meleagurile acestei țări sau departe de casă vă indemn să fiți mai buni,mai uniți și mai solidari!

La mulți ani, români!

La mulți ani, România! " se arata in mesajul publicat de deputat pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img