sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mesajul emotionant al Laviniei Pirva pentru fiul ei, care a implinit un an: „ Universul meu s-a schimbat”

Distribuie:

Publicat:

E fericire mare astăzi în familia Laviniei  Pîrva și a lui Ștefan Bănică. Fiul lor, Alexandru, împlinește astăzi vârsta de un an.

 

Lavinia este o femeie fericită și împlinită. Are o familie foarte frumoasă alături de Ștefan, are o carieră de succes și și-a îndeplinit visul de a deveni mamă. Pe 13 mai anul trecut a venit pe lume primul ei copil și al lui Ștefan. Alexandru i-a schimbat foarte mult viața, iar artista este recunoscătoare pentru tot ce are.

Pentru a marca marele eveniment, Lavinia a pus o imagine în care ține mânuța fiului ei, alături de un mesaj emoționant.

 

„ Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros,iarna altă valoare și întreaga viața alt sens. Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.A dor serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim!
Mama și Tata', a scris Lavinia.

Ștefan Bănică a dezvăluit ieri într-o emisiune TV că cel mai bun lucru din pandemia asta de COVID-19 a fost faptul că a putut să petreacă mai mult timp cu fiul lui.

sursa: libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img