marți, 16 aprilie, 2024

Mesajul facut public de fotograful criminal din Botosani cu doar patru zile inainte de tragedie! A vorbit despre defecte

Distribuie:

Publicat:

Atat de la ancheatori, cat si de pe retelele de socializare se afla informatii cutremuratoare despre tanarul fotograf care a omorat-o pe Petronela Mihalachi la marginea orasului Botosani. Unul dintre prietenii virtuali ai lui Bogdan Ionel a declarat public ca acesta ar fi vrut sa se sinucida ieri, inainte sa fie retinut de politisti. Mai mult, criminalul din Botosani a vorbit despre defecte intr-un mesaj facut public cu cateva zile inainte sa o ucida pe tanara de 18 ani.

„Nimeni nu e perfect, dar micile diferente ne fac unici!” este descrierea pusa la fotografia de profil schimbata pe 21 aprilie, cu doar patru zile inainte sa devina criminalul Petronelei Mihalachi. Ulterior, Bogdan Ionel si-a mai schimbat poza de la profilul de Facebook de doua ori: pe 23 aprilie si pe 25 aprilie – ziua crimei.

Mai mult, unul dintre prietenii virtuali ai lui Bogdan Ionel a dezvaluit public ca ieri, in jurul pranzului, fotograful a postat pe Facebook ca planuieste sa se sinucida. Tudor, asa cum poate fi gasit pe Internet tanarul, l-a sfatuit insa sa nu ia o astfel de decizie la nervi.
„Nu, bai nebuno, dar ieri, pe la amiaza, a pus un status ca se sinucide, ca nu stiu ce. Si eu am incercat sa-l consolez si i-am zis sa nu ia decizii stupide, ai inteles?„, a mai scris prietenul virtual al criminalului din Botosani.

Petronela Mihalachi ar fi implinit 19 ani pe 28 iunie

Trupul macelarit al adolescentei a fost gasit miercuri, 25 aprilie, intr-o padure de la marginea orasului Botosani. Medicii legisti sositi la fata locului au observat ca Petronela Mihalachi avea plagi in zona gatului, a fetei,a mainilor si a inimii. Suspectul principal, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei de 18 ani. Potrivit unor informatii, s-ar fi ajuns la crima, dupa ce tanarul fotograf de 16 ani s-a infuriat cand Petronela Mihalachi ar fi jignit-o pe iubita lui Bogdan – despre Mihaela, tanara ucisa a spus ca este grasa si urata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img