joi, 25 aprilie, 2024

Mesajul fostului presedinte american, Barack Obama, care a STARNIT INTERNAUTII! A devenit VIRAL in scurt timp

Distribuie:

Publicat:

Un tweet al fostului presedinte american Barack Obama (2009-2017) despre violentele rasiste care au avut loc la Charlottesville (Virginia) a devenit marti mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria retelei de socializare Twitter, relateaza EFE.

Tweet-ul lui Obama, care a folosit un citat al laureatului premiului Nobel pentru Pace Nelson Mandela insotit de o poza a sa alaturi de copii de diferite rase, a atins 2,71 milioane de like-uri, cu unul in plus fata de precedentul record detinut de mesajul cantaretei Ariana Grande, dupa atentatul concertului sau de la Manchester (Marea Britanie) din mai, cu 2,70 milioane de like-uri. 

Citatul lui Mandela, impartit intr-o serie de tweet-uri spune: “Nimeni nu se naste urand o persoana din cauza culorii pielii, trecutului, sau religiei sale. Lumea invata sa urasca, iar daca este invatata sa urasca, atunci trebuie sa fie invatata sa iubeasca”. 

Tweet-ul fostului presedinte american este si unul dintre cele mai populare din istoria retelei de socializare cu mii de redifuzari, desi la aceasta categorie se claseaza de abia pe locul cinci cu 1,12 milioane de redifuzari. 

Cel mai preluat tweet din istoria retelei, cu 3,65 milioane de redifuzari, este cel al adolescentului care cerea ‘nuggets’ de pui gratuite, urmat de un selfie al prezentatoarei si actrite Ellen DeGeneres, la gala premiilor Oscar din 2014, cu 3,44 milioane de redifuzari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img