vineri, 29 martie, 2024

Mesajul indurerat al sotiei unui moldovean, ucis in bataie de un luptator K1, pentru ca a incercat sa apere o tanara

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 30 de ani din Chisinau a fost ucis in bataie, in fata unui club din Republica Moldova, de catre un luptator K1. Potrivit presei moldovene, tanarul a incercat sa ia apararea unei tinere hartuite de criminal, moment in care luptatorul l-a atacat. Tanarul ucis avea un copil de 7 ani.

Atacul violent a avut loc pe 19 mai, in fata unui club din Chisinau. Barbatul in varsta de 30 de ani se afla la ziua unui prieten cand a observat o tanara hartuita de sportivul K1. El a incercat sa ii ia apararea fetei, dar a fost luat la bataie de Pargaru si de amicii acestuia.

Barbatul a ajuns la spital in stare deosebit de grava si a ramas in coma timp de 6 zile, pana pe 25 mai, cand s-a stins din viata.

Potrivit deschide.md, luptatorul K1 se numeste Mihai Pargaru si are 23 de ani. El a fost arestat pentru 30 de zile si risca ani grei de inchisoare pentru fapta sa.

Sotia tanarului a postat pe Facebook un mesaj disperat, in care cere sa se faca dreptate pentru sotul ei si procesul sa nu fie tergiversat ani de zile. Ea a facut un apel la toti cei care ar putea avea o filmare cu momentul atacului sa o contacteze, pentru ca strange probe pentru instanta.

"Plang, apoi iar plang ore intregi, fiindca realizez ca sunt cu mainile legate, realizez ca sunt in situatia in care nu pot face absolut nimic decat sa postez informatii, sperand ca o sa fiu auzita si ajutata.

Incerc sa acumulez informatii ca sa pot ajuta cu ceva sa mearga examinarea cazului cat mai transparent si sa nu fie lasat pe ani de zile, fiindca stiu ca la noi e posibil asa ceva.

[…]

Vreau dreptate pentru fapta facuta si nu conteaza cine a facut-o, vreau dreptate si atat. Vreau ca toata banda aia de sportivi care era in seara aia deasupra sotului meu, lovind cu cruzime, sa fie pedepsita. Pedepsiti cu cruzime, cum ne-au pedepsit si ei pe noi lasandu-ne singuri, fara tata si sot”, a scris sotia barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img