marți, 16 aprilie, 2024

Mesajul lui Vladimir Putin, dupa masacrul de la Nisa

Distribuie:

Publicat:

Umanitatea trebuie sa ramana unita impotriva terorismului, a declarat Vladimir Putin intr-un mesaj transmis presedintelui Frantei dupa atentatul sangeros de la Nisa. Vestile despre tragedie au venit in timpul intalnirii dintre liderul de la Kremlin si secretarul de stat american, John Kerry.

Presedintele rus Vladimir Putin a trimis condoleante, joi noapte, Frantei, dupa atentatul terorist de la Nisa, a declarat purtatorul de cuvant de la Kremlin, Dmitry Peskov citat de agentia Sputnik News.

Rusia este pregatita pentru o cooperare stransa cu Franta pe teme de anti-terorism, i-a transmis Putin lui Francois Hollande. Presedintele Putin a descris atacul terorist ca fiind inuman si barbar.

“Stirea tragica despre atacul terorist de la Nisa a venit dupa ce incepuse intalnirea dintre Vladimir Putin si secretarul SUA, John Kerry”, a spus Peskov.

Potrivit oficialilor, discutiile dintre cei doi au durat pana dupa miezul noptii.

Un camion condus de un franco-tunisian a intrat joi seara in multimea stransa la Nisa pentru a vedea focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. Cel putin 84 de persoane au murit, iar peste 100, inclusiv doi romani, au fost ranite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img