vineri, 19 aprilie, 2024

Mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, dupa ce s-a intors acasa de la Melbourne

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care le multumeste organizatorilor de la Australian Open pentru experienta petrecuta acolo, in orasul Melbourne.

”Multumesc Melbourne pentru 2 saptamani minunate. Sunt acasa in refacere alaturi de noul meu prieten. Multumesc tuturor pentru sustinere, voi reveni cat mai curand posibil”, este mesajul Simonei postat pe reteaua de socializare.

Alaturi de acest mesaj, tenismena a adaugat si o fotografie cu trofeul primit la Australian Open, dupa ce a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

Martina Navratilova, fost lider WTA si castigatoare a nu mai putin de 18 trofee de Mare Slem, a identificat marea greseala facuta de Simona Halep in finala de la Australian Open, pierduta in fata danezei Caroline Wozniacki.

La 4-3 si serviciul pentru Simona in setul decisiv, Wozniacki a cerut un timeout medical pentru probleme la genunchiul drept, iar cehoaica ii reproseaza Simonei ca nu a reusit, in pauza de cateva minute, sa ramana conectata la ritmul meciului: "Simona trebuia sa se miste mai mult pe teren cand Wozniacki a luat pauza medicala. Trebuia sa faca niste miscari care sa o tina in ritm, dar ea a stat timp de 5-6 minute si n-a facut nicio miscare. Poate nu avea energia necesara, dar tot trebuia sa se miste, pentru ca, asa, si-a pierdut complet ritmul!", a spus Navratilova, pentru Eurosport.

Intr-o analiza a meciului, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din istorie a decretat ca victoria lui Wozniacki a venit meritat, daneza primind laude pentru modul in care a jucat punctele importante ale finalei: "Halep a fost mai agresiva si a avut mai multe puncte castigatoare, dar jucatoarea care si-a pastrat calmul a castigat. Wozniacki a meritat sa castige pentru ca a fost mai buna in punctele decisive", a mai declarat Navratilova.

Recunoscuta pentru parerile sincere, Navratilova a fost cea care i-a luat apararea Simonei in conflictul cu Adidas: "E ridicol! Nu stiu ce s-a intamplat cu Adidas, dar un barbat nu ar fi patit niciodata asta. Sunt sigura ca Simona va gasi un sponsor, dar faptul ca nu are deja unul e de neinteles si incredibil pentru mine! Sper ca cei de la Adidas regreta acum. Iar daca Simona nu-si va gasi un sponsor inseamna ca ceva este intr-adevar in neregula cu tenisul! Care e problema? Pentru ca este romanca? Pentru ca nu e inalta si blonda? Simona este o femeie remarcabila, cu o mare personalitate!", spunea cehoaica, inaintea ultimului act de la Melbourne.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img