vineri, 29 martie, 2024

Mesajul postat pe Facebook de Georgiana, inainte de accidentul de la Ratos: “Dormeau adanc sicriele …”

Distribuie:

Publicat:

Georgiana a fost ucisa, ieri seara, intr-un cumplit accident pe DN2, in Ratos, la iesirea din municipiul Siret, in Suceava.

Tanara de 19 ani se afla pe scaunul din dreapta al masinii conduse de iubitul ei, de aceeasi varsta, cand, din spate, un autocar a lovit din spate atototurismul in care se aflau cei doi aruncandu-l pe contrasens, in fata unui TIR.

Pentru Georgiana, impactul a fost fatal.

Tanara a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Iubitul ei a scapat ca prin minune, dar are rani grave.

A fost transportat la spitalul din Suceava si, potrivit ultimelor informatii, este constient si stabil hemodinamic si respirator.

Georgiana era din Mihaileni, judetul Botosani. Potrivit profilului de Facebook, a invatat la Grupul Scolar "Latcu Voda", Suceava, si traia in Siret.

Ultima postare a fetei pe reteaua de socializare este cat se poate de infricosatoare.

In 20 aprilie, Georgiana si-a schimbat fotografia de coperta postand poezia "Plumb", a marelui poet simbolist George Bacovia.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili, cu exactitate, mecanismul de producere a accidentului si a tuturor imprejurarilor in care acesta s-a produs.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img