vineri, 26 aprilie, 2024

Mesajul președintelui Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta

Distribuie:

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a postat pe rețelele de socializare un mesaj oficial și câteva imagini de la funeraliile reginei Elisabeta.

Care a fost mesajul președintelui Klaus Ioahnnis

“După ce am asistat la înmormântarea Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, exprim încă o dată, în numele poporului român, sincere condoleanţe pentru această mare pierdere”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, luni, pe pagina sa de Twitter.

Șeful statului a participat luni, la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, în Londra.

Zeci de mii de oameni, dintre care mulți au ajuns peste noapte, au mărșăluit luni pe traseul procesiunii funerare pentru a-și lua rămas bun de la Regină.

Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum, astăzi, în cadrul unor ceremonii impresionante ce au loc la Londra.

Vor fi însă la Londra peste 1000 de oficiali de rang înalt, iar efortul pentru a le asigura securitatea este fără precedent. Specialiștii vorbesc despre organizarea a peste 100 de vizite oficiale în același timp.

Vestea tragică despre moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost dată de Casa Regală a Marii Britanii în seara zilei de 8 septembrie. În timpul zilei, reprezentații Palatului au explicat doar că regina nu este bine și se află sub stricta supraveghere a medicilor. Deși toată lumea s-a gândit că ceva nu este în regulă, nimeni nu a luat în calcul posibilitatea ca suverana să moară.

Se spune că Regina Elisabeta a II-a a fost una dintre cele mai bogate femei din lume. Sursele străine au ajuns la concluzia că averea regretatei suverane se ridică la 25 miliarde de dolari. Majestatea ar fi moștenit 150 de milioane de dolari din partea regretatei sale mame, precum și Palatul Sandringham, lăsat moștenire de la tatăl ei, regretatul rege George al VI-lea, estimat la circa 175 milioane de dolari.Mesajul președintelui Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img