vineri, 29 martie, 2024

Mesajul Primariei Barlad : V-ați vaccinat? Vă mulțumim!

Distribuie:

Publicat:

Stimați cetățeni ai Municipiului Bârlad!

Împreună am început să realizăm în aceste zile lucruri minunate: apelul nostru de a merge la centrele de vaccinare a dus la o scădere importantă a numărului de infectări la nivelul Bârladului.

Acum suntem la o rată de incidență de 1,94 la mia de locuitori. Dar se poate și mai bine! Mult mai bine!

Campania de vaccinare împotriva Covid-19, pe care Primăria Municipiului Bârlad a demarat-o recent, a ajuns la dumneavoastră, după cum se vede! Practic, pe zi ce trece, tot mai mulți înțelegem că vaccinarea rămâne singura măsură reală de protejare a noastră și a celor dragi nouă.

Suplimentarea numărului de centre de vaccinare (Sala de sport de la Școala gimnazială „Episcop Iacov Antonivici”, Centrul de revitalizare corporală și loisir, Cinematograful „Victoria” și centrele P și P2 de la Regimentul 52 Artilerie Mixtă „G-ral Alexandru Tell”) ne permite în continuare să avem locuri disponibile pentru oricine dorește să se imunizeze!

Programările se fac, ca și până acum, pe platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva Covid-19, la medicii de familie sau la numărul de call-center 021.414.44.25.

Și țineți minte: în continuare, medicii și asistentele noastre din cele cinci centre din Bârlad vă așteaptă să îi vizitați! Au de dat o sumedenie de informații utile și mai ales de pus suflet în ceea ce fac pentru noi toți!

https://vaccin.live/county/VASLUI.html

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img