marți, 19 martie, 2024

Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 2020

Distribuie:

Publicat:

Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie 2020

„Datoria sfântă a fiecărui român este să își apere familia și țara, să își conserve tradițiile și să se îngrijească de viitor!

Dragi bârlădeni,

An de an, Momentul 1 Decembrie reprezintă pentru fiecare dintre noi, de mai bine de 100 de ani, o explozie de patriotism și de mândrie că suntem români și că suntem uniți.

Anul acesta, când viața ne pune din nou la încercare răbdarea, omenia, înțelegerea, compasiunea și, mai presus de toate, unitatea, să ne aducem aminte că doar noi suntem, aidoma strămoșilor acestei nații, singurii care ne scriem istoria.

Să rămânem patrioți și mai uniți decât oricând și să le arătăm generațiilor viitoare că poporul român, indiferent cu ce dușmani dă piept, iese mereu biruitor. Este momentul să le predăm copiilor noștri cea mai importantă lecție, așa cum au făcut și străbunii noștri acum 100 de ani: Unirea în momentele grele! Pentru că Unitatea este cea care a dat mereu forță poporului român și i-a reînviat an de an visul de reîntregire a neamului!

Iubiți-vă țara, bârlădeni, prețuiți-vă unii pe alții, sprijiniți-vă reciproc și păstrați în suflete gânduri curate pentru cei de lângă voi! Spuneți-le o vorbă bună, încurajați-i și veți vedea că totul va fi bine. Cu toții vom fi bine!

Trăiască România Mare, una și nedespărțită!

La mulți ani, români de pretutindeni!

La mulți ani, România!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img