sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mesajul tulburator al sotiei lui Daniel Prodan, la o zi dupa inmormantarea fostului international

Distribuie:

Publicat:

Licinia Prodan, sotia lui Daniel Prodan, a scris un mesaj tulburator, la o zi dupa ce fostul international a fost inmormantat la Cimitirul din Pipera. Potrivit paginii de facebook a jurnalistului Realitatea TV, Dorin Chiotea, Licinia Prodan a tinut sa sublinieze si numele oamenilor care au fost trup si suflet alaturi de ea si de cei doi copii in cumplitele zile din cea mai durereroasa saptamana a vietii. Inmormantarea lui Daniel Prodan, fostul international roman decedat la 44 de ani, a avut loc sambata, la ora 13:00, la cimitirul “Sfantul Ilie” din Pipera.

“In aceste zile in care sufletul iubitului nostru sot, tata si frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, vietile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mahniti, bonomia lui ne va lipsi si o vom cauta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel si durerea.

Totodata, se cuvine sa aducem multumiri tuturor celor care ne-au aratat ca nu suntem singuri. Le-am vazut lacrimile, le-am simtit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generatia de Aur a fotbalului romanesc s-a reunit sa ne aline suferinta. Sportivi, artisti, jurnalisti, fani si admiratori, prieteni si rude venite de departe ne-au dovedit ca Didi a fost iubit si respectat, ca pasiunea, ambitia si munca sa onesta au contat pentru multi. Aceasta este mostenirea pe care ne-o lasa tuturor, alaturi de zambetul sau cald si sincer.

De asemenea, tinem sa ne exprimam recunostinta speciala pentru ajutorul si eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiati:

Fam Mihalache Dumitru,

Fam Marin Anton,

Fam Sandu Mircea,

Fam Panduru Basarab,

Fam Moldovan Viorel,

Fam Popescu Gheorghe,

Fam Hagi Gheorghe,

Fam Lacatus Marius,

Fam Galca Constantin

Fam Protopopescu (Pelicanu),

Fam Ilie Adrian,

Fam Raducioiu Florin,

Fam Contra Cosmin,

Fam Stoichita Mihai,

Fam Dumitriu Dumitru,

Fam Matache Razvan,

Fam Otelea Iulian,

Bogdan Stelea,

Miodrag Belodedici,

Iulian Miu.

Familia”

sursa: ProSport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img