vineri, 19 aprilie, 2024

Mesajul Viceprimarului Municipiului Husi, ing. Liliana Catargiu, cu ocazia începerii anului școlar 2020-2021

Distribuie:

Publicat:

 “Astazi s-au deschis scolile in municipiul nostru, cu frica si emotii atat pentru noi cat si pentru parinti si profesori.

Este stiut faptul ca am raspuns tuturor solicitarilor venite din partea scolilor, conform scenariilor admise de catre Ministerul Invatamantului, pentru inceperea si desfasurarea cursurilor scolare .

Motivat de faptul ca pe retelele de socializare au aparut comentarii eronate, din nestiinta, nepricepere sau din dorinta de a denigra actuala conducere a primariei, cu privire la alocarea unor sume necesare asigurarii de tablete pentru elevi, dorim sa facem unele precizari :

 – orice proiect European accesat are un buget aprobat si toate sumele care sunt destinate acelui proiect nu pot fi transferate pe un alt proiect, deoarece acest lucru ar insemna deturnare de fonduri, adica frauda;

Suntem constienti ca achizitionarea tabletelor pentru elevi este o prioritate si o urgenta pentru noi toti, motiv pentru care va informam ca sumele deja aprobate pentru Proiectul de Mobilitate Urbana nu pot fi dirijate pentru achizitionarea tabletelor pentru elevi, acesta fiind un proiect care la data de astazi nu are nici macar aprobata metodologia de aplicare.

 Vrem sa asiguram toti cetatenii municipiului Husi, ca ne concentram pe acest subiect si ne ocupam de achizitionarea din bugetul propriu a acestor tablete, pana la aprobarea proiectului cu finantare europeana.

Totodata va informam ca suntem in negocieri avansate cu firmele de telefonie mobile si diversi furnizori si speram ca in cel mai scurt timp sa finalizam procedura de licitatie pentru achizitionarea tabletelor.

In numele meu si al domnului primar Ciupilan Ioan, uram mult succes elevilor si profesorilor in noul an scolar, asigurandu-va ca usa si telefoanele noastre vor fi deschise la orice ora, pentru a va sta la dispozitie, in vederea rezolvarii tuturor problemelor care pot aparea. “

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img