vineri, 19 aprilie, 2024

METEO: Vezi cum va fi vremea pentru sambata si duminica

Distribuie:

Publicat:

Vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor, geroasa dimineata si noaptea in special in centrul tarii, informeaza ANM.

Sambata

IN TARA

In vest si in centru vor fi nebulozitate joasa si ceata cu depunere de chiciura, local persistente. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord si nord-est, iar ceata se va forma izolat dimineata si pe spatii mai extinse noaptea. Vantul va avea intensificari in zona montana inalta, va sufla moderat in regiunile sud-estice, iar in rest va fi slab. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -18 grade in depresiunile intramontane si -2 grade pe litoral.

BUCURESTI

Vremea se va mentine rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -5…-4 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Duminica

IN TARA

Vremea va fi in continuare rece in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in regiunile intracarpatice. Local in zonele joase din vest, din centru si din sud, in special dimineata si noaptea, va fi nebulozitate si se va semnala ceata cu chiciura. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul noptii cand in nord si nord-vest, precum si la munte va ninge slab, iar ceata poate aparea doar pe spatii mici. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 si 4 grade, usor mai ridicate in Dealurile Subcarpatice, iar cele minime intre -9 si -2 grade, mai coborate in depresiunile intramontane, spre -13 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img