vineri, 26 aprilie, 2024

Meteorologii Accuweather anunță o vară cum n-a mai fost în România. Ce temperaturi vor fi în iunie și iulie 2022, în București

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii de Accuweather au făcut estimări cu privire la prognoza din lunile de vară. Pentru mare parte din Europa, varaa va fi asemănătoare cu cea precedentă, iar în ţara noastră, perioadele cu vreme caniculară vor fi mai mult spre finalul lunii iulie și în luna august. 

Iunie

Însă, în București, vremea nu va fi atât de călduroasă pe câtne așteptam, cel puțin în lunile iunie și iulie. Astfel, potrivit Accuweather, în prima lună a verii va fi chiar mai rece pentru această perioadă, cu temperaturi ce rar vor atinge 30 de grade Celsius.

Iulie

În luna iulie, trendul de vară deloc călduroasă se menține, mai ales că ar fi trebuit ca tempersturile să ajungă lejer la 35 de grade, însă abia câteva zile mercurul termometrelor va arată 30 plus..

Cum va fi vremea în România

Se anunță o vară călduroasă, dar nu cu temperaturi uriașe, la nivelel întregii țări. Potrivit meteorologilor, în luna iunie 2022, vor fi precipitații reduse și temperaturi ridicate în termometre. Temperaturile maxime vor fi între 22…28 de grade Celsius, iar noaptea, temperatura va ajunge și la 18 grade Celsius. În Capitală, vor exista câteva zile cu averse cu tunete și fulgere. Temperatura minimă pentru luna iunie va fi de 25 de grade Celsius.

Iulie 2022, în România

Potrivit meteorologilor, în luna iulie 2022, vremea va fi călduroasă, în majoritatea zonelor din țară. Precum și în cazul lunii iunie, și de data aceasta vor exista perioade cu ploi moderate în anumite părți ale zilei, însă, în majoritatea zonelor, va fi vreme însorită. Temperaturile vor ajunge până la 32 de grade Celsius în termometre, în timpul zilei, iar noaptea, acestea vor ajunge și la 21 de grade Celsius. În Capitală, temperatura minimă pentru luna iulie va fi de 27 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img