News Flash:

Meteorologii au emis prognoza meteo pe luna mai: ce surprize rezerva vremea

10 Mai 2021
528 Vizualizari | 0 Comentarii
c2g9NzM3NTg3NTZiMmRmNGQ2ZmU2NmMwOGNjY2Y1OTdmNzc thumb

 

Săptămâna aceasta, valorile termice vor fi ușor mai mici decât cele normale pentru această perioadă, pentru ca apoi să crească spre sfârșitul intervalului, potrivit prognozei meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 3 - 31 mai.

3 - 10 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

10 - 17 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

17 - 24 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile nordice și estice. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării.

24 - 31 mai

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifce pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a acesteia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031004 (s)