joi, 28 martie, 2024

Mi-am curatat singura dintii acasa, in doar o saptamana. Niciodata nu i-am avut atat de albi. Uite ce am baut in fiecare dimineata

Distribuie:

Publicat:

Tartrul este unul dintre principalele motive din cauza caruia apar cariile.

Inlaturarea lui se poate face prin periaj, insa chiar si asa dintii nu raman complet curatati, iar acest lucru duce la aparitia problemelor.

Exista insa o solutie simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti rezolva aceasta problema chiar din confortul proprie case. In plus, este si ieftina.

Aveti nevoie de o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de suc de aloe vera, jumatate de lingurita de sare si jumatate de ceasca de apa oxigenata.

Amestecati toate aceste ingrediente intr-o cana dupa care faceti gargara timp de 20 de minute cu amestecul rezultat. Ulterior periati. Repetati procedeul o data pe zi.

Veti observa primele rezultate inca din prima saptamana, iar dupa a doua saptamana deja dintii vor fi curatati aproape complet.

Bautura miraculosa care regenereaza ficatul. Uite cum se prepara

Este una dintre cele mai vechi plante folosite atat in medicina naturista, cat si in gastronomie. Denumita stiintific Cyanara scolymys, este o specie erbacee perena, fiind mentinuta in cultura intre unu si trei ani. Planta este originara din zona mediteraneana, cel mai probabil din Sicilia, Italia, fiind o mare iubitoare de soare si caldura, dar cu toleranta moderata la seceta.

Aceasta planta miraculoasa se numeste anghinare. In scopuri medicinale, sunt folosite cu precadere frunzele, care pot ajunge pana la un metru, sunt spinoase si au culoarea verde-albicioasa pe dos. 

Un mod raspandit de consum al anghinarei este sub forma de ceai. Infuzia de anghinare este recomandata atat pentru tonifierea ficatului sanatos, cat si in insuficienta hepatica, hepatita cronica si calculi biliari. La 300 ml de apa clocotita, se pun doua lingurite de frunze de anghinare uscate si maruntite. Cura cu ceai de anghinare dureaza intre 20 si 30 de zile. Prima doza de ceai se bea dimineata, pe stomacul gol, iar a doua se consuma cu 30 de minute inainte de masa de seara, scrie doctorulzilei.ro.

Actiunea benefica a ceaiului de anghinare nu ocoleste nici rinichii, datorita proprietatilor sale diuretice. Astfel, anghinarea favorizeaza eliminarea ureei si a substantelor toxice din rinichi. Pentru ca ajuta la eliminarea acidului uric, anghinarea este recomandata si in tratamentul gutei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img