joi, 25 aprilie, 2024

Microbuze radiate din circulaţie, descoperite în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la doi bărbați cu cetăţenie română şi R. Moldova care au fost depistați, în trafic, conducând autovehicule neîmatriculate.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control doi bărbați cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 32, respectiv, 34 de ani, fiecare conducând câte un microbuz cu numere de înmatriculare specifice Elveției.

"La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acestea sunt radiate din circulaţie de autorităţile din Elveția, începând cu data de 10.05.2021, respectiv 01.07.2021." declara cei de la politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img