vineri, 19 aprilie, 2024

Microsoft a incercat sa cumpere FACEBOOK

Distribuie:

Publicat:

Steve Ballmer, fostul sef al Microsoft, a declarat ca gigantul software a incercat la un moment dat sa cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari.

Ballmer a parasit Microsoft in 2014 si este acum proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers si investitor major in Twitter, conform Go4it.

Facebook a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de preluare, iar Microsoft a incercat sa cumpere compania atunci cand aceasta nu era atat de puternica. Mark Zuckerberg a refuzat, insa, oferta si a facut alegerea corecta. Acum, compania pe care o conduce are o valoare de piata de 375 miliarde de dolari, iar Zuckerberg o avere de 57 miliarde de dolari.

Ballmer a mai spus ca nu si-a dorit niciodata sa cumpere Twitter, companie care la un moment dat era vazuta ca o amenintare pentru Facebook.

prin faptul ca pune accent pe serviciile cloud, care au influentat pozitiv rezultatele trimestriale raportate recent de companie.

Ballmer, care a condus Microsoft in perioada 2000-2014, a declarat ca cea mai mare greseala a sa a fost achizitia companiei de publicitate online aQuantive pentru 6,2 miliarde de dolari. O alta greseala, potrivit lui, a fost achizitia diviziei de smartphone-uri si telefoane a Nokia pentru 7,2 miliarde de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img