joi, 28 martie, 2024

Micutzu, mesaj dur dupa ce a fost confirmat oficial incidentul de la Odorheiul Secuiesc: ”Nu vreau sa propag sentimentul de ura pentru o nationalitate, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a asteptat confirmarea ca incidentul din Odorheiul Secuiesc unde un roman a fost refuzat de o vanzatoare pentru ca nu vorbea ungureste si apoi a transmis un mesaj dur.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a postat pe pagina oficiala de Facebook un mesaj prin care-si exprima punctul de vedere fata de incidentul din Odorheiul Secuiesc unde un roman a fost refuzat de o vanzatoare pentru ca nu vorbea ungureste.

Actorul sustine ca cei vinovati de aceste fapte sunt strict politicenii.

”Aha. Am asteptat o confirmare inainte de distribuire. Deci nu a provocat-o tipul ala, e 4real. Nu vreau sa propag sentimentul de ura pentru o nationalitate, nu e cazul, nu trebuie distorsionata imaginea ungurilor din cauza oamenilor de genul asta, plus ca si noi ca romani suntem idioti(un mic exemplu cu romanii patrioti care isi golesc masinile de gunoi in paduri sau la marginea drumului, deci sa nu ne mai cacam pe noi de patrioti si mandri de romani ce suntem), dar nu e deloc bine ca anumiti oameni au lasat asta sa se intample. Ca tot de la politicieni pleaca, stati linistiti. Deci daca e sa injurati pe cineva, injurati-i pe aia care is la putere. Toti. Absolut toti”, a scris Micutzu pe pagina oficiala de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img