vineri, 19 aprilie, 2024

Miere si grepfrut, un amestec simplu, dar care face minuni pentru sanatate

Distribuie:

Publicat:

Daca mananci grepfrut cu miere, iti poti imbunatati sanatatea pe mai multe planuri.

1. Pectina din compozitia grepfrutului stimuleaza corpul sa elimine colesterolul in exces, care poate afecta inima, cat si alte organe vitale. Un consum zilnic de grepfrut duce la scaderea colesterolului cu pana la 15% si a trigliceridelor cu pana la 27%, potrivit studiilor efectuate de-a lungul timpului. Amestecul miere-grepfrut scade si nivelul insulinei din sange si normalizeaza metabolismul.

2. Licopenul din grepfrut lupta eficient impotriva toxinelor, care afecteaza atat sanatatea organelor, cat si a pielii. In plus, daca mananci grepfrut cu miere la 20 de minute dupa ce ai luat masa, arzi rapid cel putin jumatate din caloriile consumate.

3. Amestecul miere-grepfrut ajuta si la combaterea racelilor, deoarece vitaminele si mineralele din compozitia acestor doua ingrediente intaresc imunitatea si sustin buna functionare a corpului. Specialistii sustin ca acest duo alimentar este benefic si in prevenirea cancerului si a bolilor de inima.

Cu toate acestea, este important sa tii cont ca grepfrutul poate creste eficienta anumitor medicamente. Daca urmezi un tratament pentru reducerea tensiunii arteriale, antidepresive, statine pentru inima sau antibiotice, este indicat sa consulti un medic de specialitate inainte de a consuma cu regularitate acest amestec natural.

Ai nevoie de un grepfrut si de o lingura de miere. Grepfrutul se taie in doua ,apoi se indeparteaza pulpa cu ajutorul unei linguri si se amesteca, ulterior, in blender, impreuna cu mierea. Pentru efecte maxime, grepfrutul cu miere se consuma in mod constant.

sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img