sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Mihaela Radulescu e in culmea fericirii! Azi a anuntat

Distribuie:

Publicat:

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner aniverseaza doi ani de relatie. Diva de la Monaco a vorbit despre povestea lor de amor.

Diva de la Monaco traieste una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste alaturi de parasutistul austriac Felix Baumgartner. Cei doi sarbatoresc azi doi ani de relatie.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner aniverseaza doi ani de relatie. Iubitul a sunat-o de 20 de ori

Diva de la Monaco a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbeste lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre iubirea ca-n filme pe care o traieste alaturi de sportivul austriac felix Baumgartner.

„E o zi mare in viata noastra, sarbatorim doi ani impreuna si chiar sarbatorim. Cred ca am vorbit de vreo 20 de ori azi la telefon, printre picaturi. Suntem asa fericiti intr-un fel. Suntem un pic suparati ca nu suntem unul langa altul in ziua asta, ne place asta. Si rar pentru barbati are aceeasi insemnatate ziua pe care noi, femeile, o tinem asa importanta”, a marturisit diva de la Monaco.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner aniverseaza doi ani de relatie: „Sunt o norocoasa”

Vedeta a marturisit ca se simte norocoasa sa aiba un barbat ca Felix Baumgartner langa ea si a explicat si de ce.

„Eu am avut norocul sa nimeresc pe unul care isi aduce el aminte cand e ziua noastra, ca eu uitasem si sa fie mai prezent ca mine la aceste momente, la surprize. Deci pot sa spun ca am fost o norocoasa. E frumos, e bine, suntem pe drumul cel bun”, a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img