joi, 18 aprilie, 2024

Mihai Bendeac a fost inmormantat in DIRECT

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a avut parte de o surpriza de proportii in cadrul editiei iUmor, din seara zilei de duminica,23 octombrie. Concurentul Manea Agheana a ales sa prezinte inmormantarea lui Bendeac pe scena iUmor pentru a merge in etapa urmatoare.

“Primeste, Doamne, pe robul tau Mihai si iarta-L de pacate in veci si pururea Amin! Si acum iubita lui Mihai: De ce te-ai dus, ma, Mihai, ma? Eu ma invatasem cu tine, ma. In puii tai ma culcam, in puii tai ma sculam, ma, Mihai, ma”, este inceputul numarului concurentului Manea Agheana pe scena iUmor.

Mihai Bendeac a reactionat imediat: “Regia, a venit un concurent care ma inmormanteaza, sper ca realizati asta.”

Juratul Cheloo se declara suparat pentru ca nu a fost el cel inmormantat de concurentul iUmor. “Domnul Manea a incercat sa il ingroape pe Bendeac si am simtit o usoara invidie pentru ca toata munca depusa as fi vrut sa mi se adreseze pentru ca stiu exact ce mi-as dori sa se intample la inmormantarea mea si nu as fi fost de acord cu el nici macar o secunda”, afirma Cheloo in timpul emisiunii.

Bendeac, un comediant desavarsit, a dorit sa completeze prestatia concurentului, amuzandu-se: “Aprindeti-mi o lumanare, va rog, ca nu vreau sa mor fara lumanare.”

De asemenea, Delia si Bendeac se bucura pentru alegerea concurentului, niciunul dintre cei doi nu si-ar fi dorit sa fie Cheloo personajul principal din sceneta. “Ma bucur ca l-ati ales pe el, pentru ca daca l-ati fi ales pe Cheloo, probabil ca mureati dumneavoastra, ma gandesc”, spune Delia dupa incheierea prestatiei lui Manea Agheana.

Manea Agheana a primit doi de “Da” din partea Deliei si a lui Bendeac si un “Nu”, din partea lui Cheloo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img