joi, 25 aprilie, 2024

Mihai Bendeac a rupt tacerea! Prima reactie, dupa ce a plecat de la iUmor

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 dupa un incident cu membrii echipei. Artistul s-a ridicat si a plecat, fara sa anunte, din scaunul de jurat de la iUmor!

Scandal de proportii la Antena 1. Mihai Bendeac s-a certat cu producatorii emisiunii iUmor si a plecat din cadrul emisiunii. Actorul a decis sa nu se mai intoarca la filmari, iar nimeni nu a mai dat de el.

Potrivit fanatik.ro, televiziunea a faxcut eforturi serioase să țină sub tăcere ce se petrece în cadrul show-ului iUmor, iar Mihai Bendeac a fost înlocuit în scaunul de jurat.

Contactat de sursa citata, actorul a fost ușor evaziv când a venit vorba despre ce se petrece între el și Antena 1, post TV cu care, în trecut a avut probleme care l-au dus chiar și în fața instanței de judecată într-un proces pe care, într-un final, l-a pierdut.

Mihai Bendeac nu a negat că există probleme cât se poate de serioase între el și producătorii iUmor, show-ul difuzat de Antena 1. ”Momentan nu pot comenta”, ne-a spus Mihai Bendeac. ”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, explică actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

Atunci cand a fost intrebat daca o sa mai apara la Antena 1 si iUmor, Mihai Bendeac a fost categoric: NU.

Ce salariu avea Mihai Bendeac la iUmor? A refuzat oferta de la Pro TV pentru Romanii au talent

Mihai Bendeac este de meserie actor, iar faima si-a castigat-o din televiziune! In prezent, vedeta a jurizat emisiunea iUmor de la Antena 1, alaturi de Cheloo si Delia! In cadrul unui interviu, Mihai Bendeac a dezvaluit ca parintii lui sunt cei care i-ar gestiona veniturile pe care actorul le incaseaza.

“Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ”Românii au talent”. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.

Cătălin Măruță: Și dacă ar fi încetat contractul cu Antena 1, ai fi plecat?

Mihai Bendeac: În momentul ăsta? Nu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img