vineri, 26 aprilie, 2024

Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească, dar nici să devină tată. Cum a ajuns actorul să ia asemenea decizii

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră, dar și unul cu un stil de viață extrem de controversat. De-a lungul anilor a șocat cu gesturile sale din diferite emisiuni față de femeile cu care a luat contact, dar și cu deciziile lui excentrice. Se pare că actorul nu vrea să se căsătorească, dar nici să lase moștenitori.

Mihai Bendeac nu se vede căsătorit

Mihai Bendeac a avut mai multe relații de-a lungul timpului. Celebrul actor s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară și nu s-a ferit deloc de ochii lumii când a avut o cucerire nouă. Deși a avut o viață sentimentală bogată, având relații cu femei precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia, uneia dintre ele oferindu-i chiar și un inel, se pare că prioritățile lui s-au schimbat complet.

Mihai Bendeac a declarat de mai multe ori că nu se mai gândește deloc la căsătorie, pentru că s-a obișnuit cu singurătatea și chiar a început să-i placă acest stil de viață. Mai mult, el chiar și-a tatuat cuvântul „Never” (niciodată) pe inelar, semn că nu se va așeza niciodată la casa lui.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani.

Mai mult, Mihai nu crede deloc în căsătorie și nu i se pare folositoare la nimic, având în vedere că au loc tot mai multe divorțuri. Bendeac consideră că, odată ce ai ajuns în fața altarului și ai jurat iubire, prin divorț demonstrezi că ai mințit și ți-ai încălcat promisiunea.

De ce nu vrea Bendeac să aibă copii

Mihai Bendeac este cunoscut pentru modul în care abordează el diferite subiecte, dar și pentru faptul că este extrem de direct și spune mereu lucrurilor pe nume. Sincer față de publicul său, el a mărturisit clar de ce niciodată nu vrea să aibă copii.

Deși cei numiți „cocalari”, pe care îi întâlneşte la tot pasul, au fost cei care l-au inspirat în rolurile sale, are o mare problemă cu ei și îi detestă. Din cauza lor, nu vrea să aibă copii, pe motiv că ei distrug această țară.

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”, a mărturisit Mihai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img