joi, 28 martie, 2024

MIHAI BENDEAC SOCHEAZA! ”Bai, trebuie sa recunosc, sunt gay”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a recunoscut ca este gay, iar comediantul a facut declaratia cu un scop. Cel care i-a dat ideea a fost magicianul Vlad Grigorescu, co-prezentatorul emisiunii ”Iumor”.

Intr-una din pauzele de filmare, Vlad Grigorescu a stat la o sueta cu Bendeac, iar cei doi vorbeau despre cum sa faca un filmulet care sa depaseasca un milion de vizualizari. ”Trebuie sa gasim una noua”, i-a spus Vlad lui Mihai Bendeac. ”N-avem, dar ma gandesc”, a raspuns actorul. La scurt timp, Mihai Bendeac l-a intrebat pe magician cat a facut o postare anterioara. ”Aia cu baga….cate vizualizari a avut”, a intrebat el. ”Peste 800.000 de mii”, a raspuns magicianul Vlad Grigorescu. Imediat, Mihai Bendeac s-a luminat la fata, semn ca a gasit metoda prin care sa atinga si sa depaseasca 1 milion de vizualizari. ”Stiu cum poti sa faci un vlog care sa explodeze in vizualizari.

”Trebuie sa zicem o chestie care sa devina virala, ceva socant. Multa lume vorbeste ca sunt gay. Daca eu as spune acum, ”bai, tre sa recunosc intr-un final, sunt gay”,  rupi, faci peste 1 milion de vizualizari”, a spus Mihai Bendeac, dupa care a inceput sa rada.  Imediat, Vlad Grigorescu a marsat. I-a spus ca taie din filmare doar declaratia lui in care afirma ca este gay si o pune pe internet. ”De asta imi esti”, a spus Bendeac, in timp ce radea de mama focului.

Mihai Bendeac a avut o relatie cu Roxana Vancea, insa cei doi s-au despartit dupa ce actorul a mintit-o in privinta unor lucruri importante pentru ea. Desi idila a tinut o buna perioada de timp, cei doi nu au recunoscut ca s-au iubit, iar atunci cand erau intrebati, zambeau larg. ,,Nu, nu vorbesc despre Mihai’’, spunea Vancea atunci cand era intrebata de acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img