vineri, 29 martie, 2024

Mihai Botez:Va multumesc din suflet!

Distribuie:

Publicat:

Prima declaratie a noului deputat de Vaslui- Mihai BOTEZ (USR)

“Dupa alegeri am fost cumva suparat, pentru ca imi doream ca pe judetul Vaslui sa ne apropiem de rezultatul national al USR. Am fost surprins sa aud ca am sanse la mandat pentru ca stiam ce rezultat am obtinut, insa am incredere in acest sistem de redistribuire si in justetea lui. Am intrat in politica cu gandul de a servi comunitatea ajutand un partid in ale caror obiective, valori dar mai ales presedinte am crezut si in continuare cred. Sunt un tip luptator si orice am obtinut a fost prin munca, prin multa munca. In lupta m-a animat foarte mult si viziunea pe care o am pentru Vaslui si lucrurile pe care vreau sa le fac acasa.

Nu stiu daca sunt un lider natural, dar de multe ori prin puterea exemplului am reusit  sa insuflu si altora dorinta de a actiona si a face o schimbare in viata lor, iar de curand o mana de oameni m-au urmat in politica si m-au desemnat presedinte al Uniunii Salvati Romania – Filiala Vaslui.
 
Nu vreau sa par mai mult de cat sunt si voi lasa faptele sa vorbeasca, dar la fel ca si in campanie spun si acum, voi fi in “transee” in lupta pentru o administratie responsabila si eficienta, dar vreau sa stie toata lumea si ca politica nu se va face bine fara aportul societatii civile. Avem nevoie de cat mai multi oameni cinstiti in politica sau care sa-si ia in serios rolul de cetateni si pentru asta ma voi lupta in urmatorii patru ani.

Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au sustinut in aceasta campanie: familiei, colegilor de partid si colegilor de serviciu care sunt niste oameni exceptionali, membrilor si voluntarilor din Vaslui, votantilor USR!

 
Va multumesc din suflet!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img