sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mihai Constantinescu a iesit din coma, la 28 de zile de la infarct. Care e starea lui acum

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca rugaciunile fanilor si ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a iesit din coma, dupa ce a suferit nu mai putin de trei stopuri cardiace.

Mihai Constantinescu se simte din ce in ce mai bine. Starea sa de sanatate s-a imbunatatit! Acesta respira singur acum si isi poate misca degetele. Ce spun medicii?

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a interpretului, anunta, in urma cu cateva zile, pe o retea de socializare, ca rugaciunile au fost auzite, astfel ca artistul a inceput sa dea semne de recuperare. Cantaretul poate sa respire singur acum. Finul acestuia, Keo, a oferit detalii despre starea de sanatate a lui Constantinescu, detalii care au fost povestite de catre Octavian Ursulescu.

„Inca de acum cateva zile, cand am fost la un festival din Timisoara, m-am intalnit cu Keo, mi-a spus ca cu o zi inainte se vazuse cu Simona care ii daduse deja primele vesti, inca de acum cinci zile. Astfel, imi confirma inceputul unei vindecari”, a afirmat Octavian Ursulescu.

„E scos de la aparate si respira singur”, a adaugat acesta.

Mihai Constantinescu are 73 de ani si a ajuns la Spitalul Floreasca in urma cu o luna de zile. Acesta se afla in continuare intubat si este ventilat mecanic, potrivit unor surse oficiale. Cu toate ca medicii i-au insuflat sotiei artistului, Simona Secrier, faptul ca acesta are putine sanse de supravietuire, trupul interpretului nu a incetat sa lupte. Adrian Daminescu a fost cel care a anuntat ca Mihai Constantinescu a dat semne de imbunatatire.

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate si respira singur, mai misca cate un deget. Sper sa aiba aceeasi evolutie ca a lui Gabi Cotabita“, afirma Adrian Daminescu.

Artistul a fost adus la Spitalul Floreasca pe data de 13 mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate, pe parcursul serii petrecute in spital, cantaretul a avut un al doilea stop cardiac, ajungand mai apoi in moarte cerebrala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img