vineri, 29 martie, 2024

Mihai Constantinescu, primele declaratii de pe patul de spital! Cum se simte

Distribuie:

Publicat:

Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital, in urma cu doua saptamani, dupa ce a acuzat probleme respiratorii.

Artistul a lipsit de un la un spectacol programat, iar colegii sai au anuntat ca acesta nu are voie sa mai faca niciun fel de efort. Mihai Constantinescu a facut si primele declaratii de pe patul de spital. El a marturisit ca acum este bine.

Vezi si: Inca o persoana a murit de gripa la Iasi. Este prima din 2019

Mihai Constantinescu, primele declaratii de pe patul de spital!

”Sunt bine si o sa fiu si mai bine. Adevarul este ca afectiunea pe care o am necesita un tratament de lunga durata si trebuie sa raman doua saptamani in spital, unde sunt ingrijit extraordinar de bine. Doresc sa fie fericiti cei care ne asculta si sa aiba o primavara frumoasa.

Cand voi pleca de aici voi un om foarte sanatos si abia astept sa merg sa ma plimb prin tara. Trebuie sa termin tratamentul si apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presa nu este adevarat”, a spus Mihai Constantinescu, la Antena Stars.

Artistul sufera de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii. In anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar in urma cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.    

Sursa: verdict.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img