vineri, 29 martie, 2024

Mihai Gadea cheama sustinatorii Antenei 3 in Piata Constitutiei

Distribuie:

Publicat:

Directorul Antena 3 Mihai Gadea a anuntat miercuri seara, in emisiunea sa “Sinteza Zilei”, ca ii invita pe telespectatorii postului sa iasa vineri in Piata Constitutiei din Capitala, incepand cu ora 15.00, sa ii sustina.

“Vineri, ora 15.00, Antena 3 intalnire cu telespectatorii in Piata Constitutiei”, a fost mesajul difuzat pe burtiera, in timp ce Mihai Gadea a afirmat ca evenimentul reprezinta “o ocazie minunata de a ne vedea multi, de a vorbi, de a auzi cat de sfanta e libertatea pentru noi”.

Gadea a mai spus ca se asteapta ca manifestatia de vineri sa fie “o gura de oxigen, de speranta ca tara noastra e chiar a noastra. Astazi chiar am avut acest sentiment”.

De asemenea, realizatorul Antena 3 a afirmat ca “presedintele Iohannis a vorbit azi intr-o maniera convingatoare. Salut declaratia sa”.

Amintim ca Antena 3 a laudat miercuri rezultatul sedintei de urgenta a Senatului in care a fost invitat premierul Dacian Ciolos, pentru a da explicatii in cazul notificarii ANAF privind televiziunile trustului Intact, si mai ales pozitia presedintelui Klaus Iohannis, care a criticat deschis actiunea Fiscului si a luat apararea televiziunii de stiri.

“De la Cotroceni vine ploaia”, a afirmat Dana Grecu, care a apreciat ca “a fost prost informat premierul Ciolos cand a prezentat azi situatia de la Antena in Parlament”.

Pe burtiera erau publicate titluri de genul: “A inviat Senatul”, “Premierul se dezice de practicile ANAF” sau “Iohannis acuza abuzul ANAF impotriva Antena 3”.

Si principalele vedete ale postului au salutat declaratia lui Klaus Iohannis:

“A spus lucruri de bun simt, corecte”, a afirmat Mircea Badea, citat pe site-ul televiziunii de stiri.

“Dezbaterea de astazi a fost necesara, este un urias pas inainte. Sper sa mai vedem asa ceva si pentru alte subiecte foarte dureroase pentru romani. Salut reactia presedintelui Klaus Iohannis”, a declarat si Radu Tudor, potrivit aceleiasi surse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img