vineri, 29 martie, 2024

Mihai Leu, declarații uimitoare despre cum a fost forțat să plece din România. A stat două zile ascuns

Distribuie:

Publicat:

Mihai Leu a făcut declarații uimitoare despre cum a fost forțat să plece din România, pe vremea regimului comunist. Fostul pugilist a povestit că a stat două zile ascuns sub scaunul unui șofer de camion.

Mihai Leu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul pugilist român a ales ringul de box de la o vârstă fragedă, mai exact, încă de când avea 9 ani. La 19 ani acesta a fugit din ţară pentru a trăi liber. După căderea regimului comunist, acesta a ales să se întoarcă în țară.

Mihai Leu, declarații uimitoare despre cum a fost forțat să plece din România

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars, Mihai Leu și-a amintit de plecare din România, și cât de dor i-a fost de țara natală când s-a aflat pe meleaguri străine.

”Nu aș pleca din România. Am fost plecat, am stat 10 ani în Germania, am văzut cum este să stai departe de casă și sincer nu aș mai vrea. Pe vremea vechiului regim, fiind fugit din țară, nu aveam voie să intru. Adică, dacă intram, nu mai ieșeam. Într-o dimineață, în Germania, m-am trezit, mi-am luat bagajul și am zis că mă duc până la granița cu România. Am venit, am văzut cum intră și ies mașini din România, și apoi am plecat înapoi. Așa îmi era de dor. Eu imediat după revoluție am venit în România. Mi-am dorit să plec pentru că nu suportam regimul care era, dar aveam și o părere de rău pentru că îmi era foarte dor de casă, de familie.”, a declarat Mihai Leu pentru Antena Stars.

După retragerea din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism, a devenit campion național, dar recunoaște că …

”Mi-a plăcut boxul enorm de mult și sincer, îl iubesc mai mult decât automobilismul.(…) Mi-aș dori să pot să învăț copiii să boxeze.”, a mai declarat el.

Cum a cunoscut-o Mihai Leu pe soția lui

Mihai Leu se bucură de succes și pe plan profesional, dar și pe plan personal. Într-un interviu, acordat în urmă cu ceva vreme, acesta a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

”Soţia mea, Anna, este italiancă, dar casa ei este în Hunedoara. Am cunoscut-o în Germania. Se afla în vizită la nişte prieteni de-ai mei de acolo, mai exact la o prietenă care lucra la un bistro din Leverkusen. Am văzut-o acolo, într-o seară, şi pot să spun că m-am îndrăgostit de ea pe loc. A trebuit să muncesc foarte mult ca să o cuceresc, dar am fost convins că vom rămâne împreună. Suntem de 23 de ani împreună, în luna februarie vom face 24 de ani, şi avem un băiat de 21 de ani, Marco, student în Timişoara.”, a povestit Mihai Leu, în anul 2014, pentru adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img